Villa Pääsky (10)

Upea huvila Saaristomeren rannalla

Villa Pääsky on maalaisidyllin keskellä oleva huvila, jolta hyvä näkymä merelle.  Juuri sellainen, missä itse haluaisimme viettää kesä- tai joululomaa. Meri näkyy ja tuoksuu ja kun kylpytynnyriin asettuu kaikessa rauhassa, pyyhkiytyvät mielestä kaikki maailman murheet.

Varusteltu iso vuokrahuvila

Villa Pääskyn alakerrassa on yksi makuuhuone, keittiö, olohuone, wc ja saunaosasto. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta (yksi makuuhuoneista on kooltaan 40 neliötä) ja wc. Kaikkiaan neliöitä on käytössäsi yli 200 ja komeuden kruunaa 90 neliön terassia paljulla. Huvilasta on rantaan matkaa n. 200 metriä. Rantaan voit kävellä heinämaan poikki heinänkorsi suussa, toki voit ajaa rantaan myös autolla. Villa Pääskyssä on sähköllä lämpiävä sauna ja suihkuja on kaksi.  Kesällä (viikot 23-32) viikkovuokraan sisältyy myös rantasaunan käyttöoikeus. Rantasauna ja uimaranta on yhteiskäytössä kolmen muun mökin kanssa. Rannan  soutuvenettäkin saa käyttää – ihan samaan hintaan.

Vain tunti Turusta, kaksi Helsingistä. Pääsky sijaitsee Sauvon Karunassa.

Kylpytynnyri merinäköalalla

Niin, ja tietysti se kylpytynnyri. Voit tilata kylpytynnyri käyttöösi 195 €:lla.

Varustelu: Ilmalämpöpumppu, keraaminen liesi, uuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, mikro, tv, dvd-soitin, kaksi WC:tä, sauna kahdella suihkulla, astiat ja vuodevaatteet 10 henkilölle.

Ota yhteyttä: 040 545 8845
jarkko.rantala@merirantala.fi

Selaa mökkejä nuoli-kuvakkeista.