Fiskö (5, Houtskär, Fisköön saari)

Vuokramökki Houtskarissa, Fisköön saaressa
Kun haluat lomallasi syvemmälle saaristoon, Houtskaria aidompaa saaristolaiskokemusta saa hakea. Houtskär, eli suomalaisittain Houtskari koostuu 700 erikokoisesta saaresta, joilla asuu ympäri vuoden noin 570 asukasta ja kesällä monin verroin enemmän.

Monta kertaa kysytään onko mökillä omaa rauhaa; täällä sitä on! Tontti on kooltaan noin 13 hehtaaria ja lähin naapuri on noin kilometrin päässä. Täällä voit aistia aidon ulkosaariston tunnelmaa. Käytössäsi on oma hiekkaranta ja tietysti laajat rantakalliot, joilta voit katsella aavaa ulappaa. Halutessasi voit napata käytössäsi olevan soutuveneen rannasta ja tutustua maisemiin aidosta saaristolaisperspektiivistä. Näitä paikkoja ei montaa ole tarjolla.

Fiskön mökille on venekuljetus, joka kuuluu vuokrahintaan ja tietysti asiakkaat pääsevät samaan hintaan venekyydillä myös takaisin. Lisäkuljetukset lisähintaan. Fiskön mökki on kooltaan 80 m2 ja rantasauna 25m2. Varustus on 5 hengelle. Mökissä on yksi makuuhuone ja lisäksi makuuparvi (ei lapsiporttia).

Varustus: kaasuliesi uunilla, kaasujääkaappi pakastelokerolla, grilli, takka, ulko-WC, erillinen saunarakennus, kantovesi, sähköä kännykän lataamiseen, astiat ja petivaatteet 5 henkilölle.

Kesä 2021FISKÖ
Viikkovuokra840
Viikonloppu(pe-su, tai vastaava aika viikolla)420
Lisävuorokausi85

Selaa mökkejä nuoli-kuvakkeista.